Close

Bemanning

Vi hittar rätt person till den position ni vill bemanna.

  • Västberga allé 9, 126 30 Hägersten

  • 08-586 320 00

  • info@nordiskentreprenad.se

Behöver ni tillfällig förstärkning vid arbetstoppar eller vid frånvaro ska ni anlita oss. Våra engagerade medarbetare har erfarenhet av de flesta arbetsuppgifter inom lager och industri. Vi har duktiga truckförare, montörer, lagerarbetare, logistiker, arbetsledare och administratörer. En av våra styrkor är att hitta rätt person till den position som ni vill bemanna. Självklart lämnar vi garanti på utfört arbete. Genom att välja oss får ditt företag ett kompetent bemanningsföretag som ser till företagets behov framför att debitera timmar. Vi prioriterar långsiktiga relationer med kunder och personal.

För att vara säker på att du verkligen har rätt kandidat så erbjuder vi alltid att först hyra kandidaten i tre månader som sedan övergår i anställning. Det är också en möjlighet för medarbetaren att testa om arbetsplatsen rätt för ett längre engagemang.

Hyr först och anställ sen!

NLE har certifierade truckinstruktörer för samtliga typer och truckstorlekar. Vi är anslutna till TYA som är ett samarbetsorgan mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer i transportsektorn. Efter genomgången utbildning av praktiska och teoretiska kunskaper utfärdar vi utbildningsbevis som ger den anställde behöriget enligt de lagar och krav som gäller på arbetsplatsen.

Utmana oss. Låt NLE bli din nästa entreprenadpartner.